Хэрэглэгч нэвтрэх

Нууц үгээ мартсан?

Шинээр бүртгүүлэх!

Үйлчилгээний нөхцөл татах

Би үйлчилгээний нөхцөлийг зөвшөөрч байна



Үйлчилгээний нөхцөл




Хэрэглэгч нь KoK.mn- ийн бүртгэлийн хуудсанд өөрийн тухай үнэн зөв мэдээллийг оруулж өгөх үүрэгтэй. Хэрэглэгчийн оруулсан хувийн мэдээлэл шаардлага хангахгүй худал мэдээлэл байвал тухайн хэрэглэгчийн мэдээллийг KoK.mn устгах эрхтэй. Сайтад бүртгэлтэй болсноор : - Сайтаас файл татах онлайн данс нээх боломжтой болно. - Файл байршуулан борлуулах боломжтой болно. Файл байршуулах : Хэрэглэгч нь : өөрийн бүтээсэн файлаа сайтад нийтэлж бусдад борлуулах эрхтэй. Өөрийн байршуулсан файлтай холбоотой бүхий л хариуцлагыг хүлээнэ. Орлого хуваарилах : Тухайн файлын нэг таталтнаас үнийн дүнгийн 20%-ийг дансандаа хуримтлуулна. Хуримтлуулсан мөнгөн дүн 5000 – дээш болсон тохиолдолд сайтад хүсэлт гаргаснаар мөнгөө бэлнээр авах боломжтой болно. Файлын таталтыг хянах хяналтын хэсгээс өөрийн файлын таталттай холбоотой мэдээллийг харах боломжтой. KoK.mn сайт нь : Файлтай холбоотой санал гомдол гарсан тохиолдолд тухайн файлыг устгах эрхтэй

+(976) 7250-1225     09-20 цаг
koklikeshare@gmail.com санал, хүсэлт

Бид Монгол улсынхаа цахим мэдээллийн санг баяжуулах, түүний чанар, хүртээмжтэй байдлыг дээшлүүлэх замаар Мэдлэгийн эдийн засагт хувь нэмэр оруулахаар 11 дэх жилдээ ажиллаж байна. Эрхэм хэрэглэгч танд энэ өдрийн мэндийг дэвшүүлье! Манай сайтын энэ хэсэгт мессеж ЗАР оруулах боломжтой бөгөөд та хүссэн зарлал, мэдээгээ ZAR гэж бичээд 100 тэмдэгтэнд багтаан үргэлжлүүлэн бичиж 152153 дугаарт илгээнэ үү. Амжилт хүсье!!! Жич: Одоогоор зөвхөн Мобиком, Юнителийн дугаараасс зар авч байна.

Хоолны газар хийсэн дадлагын тайлан word 25 хуудастай

kok.mn
Үнэ          1000 төг / 1100 нэгж
Хэл          Монгол
Үзсэн       14901
Хэмжээ    1.11 MB
Нийтлэгч Nomindari
Бичигдсэн он  
Огноо      2016-04-25
Qpay-ээр төлж
Файлын агуулга
 Хоолны газар хийсэн дадлагын тайлан word 25 хуудастай
Агуулга:
Оршил
1. Зоогийн газар  Ресторан 
2.    Хоолны газрын удирдлага зохион байгуулалтын бүтэц:
3.     Эрүүл ахуйн шаардлага
4.    Мах боловсруулах цех
5.  Ногоо боловсруулах цех 
6.     Халуун ба хүйтэн хоол боловсруулах цех
7.    Сав суулга угаах хэсэг:
8.	 Агуулахын аж ахуй, тоног төхөөрөмж
9.	Хүнсний бүтээгдэхүүнийг хадгалахдаа тодорхой дэглэм, хугацаа баримталдаг
10.  Хоолны газрын галын аюулгүй байдлын шаардлага
Дүгнэлт
Оршил
Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний технологийн мэргэжлийн 3-р курсын оюутан Э.Энхцэцэг миний бие нь Дадлагын ажлын удирдамжийн дагуу Үйлдвэрлэлийн дадлагыг дараах 2 чиглэлээр “Orange House” ресторанд 2014	 оны 06-р сарын 16-ны өдрөөс 06-р сарын 30-ны өдөр хүртэл хийж гүйцэтгэлээ. Үүнд:
1.	Технологийн чиглэл 
2.	Зохион байгуулалтын чиглэл
           Энэ тайланд “Orange House” рестораны дотоод зохион байгуулалт болон боловсруулалтын, цехийн зохион байгуулалт, ажиллах горим, технологи ажиллагааны тухай бичсэн. 
Дадлагын үед Зоогийн газар, түүний үйлчилгээ, эрүүл ахуйн шаардлагын тухай мэдэж авсан.  
Онолоор хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх хэсэг болон халуун ба хүйтэн хоол боловруулах цех, сав суулгын өрөө зэрэг нь ямар байдаг яаж тоног төхөөрөмжтэй гардан ажиллах тухай дадлагийн үеэр сурч мэдэж авсан.
Тайлан хийх зорилго нь онолыг практиктай харьцуулж, дадлагаар хийж сурах байсан бөгөөд онол, практик хоёр нь харилцан уялдаа холбоотой байдаг бөгөөд практикаар өөрөө гардаад хийхээр бүр илүү сайн сурч мэдэж авсан. 
“Orange House” ресторанд дадлага хийснээр үйлдвэрлэлд ажиллах дадлага чадвар эзэмшиж, онолын мэдлэгээ батжуулан ажилласан. 
 



       Төлбөр хийх
Төлбөр төлөх төрлөө сонгоно уу

QPay-ЭЭР ТӨЛӨХ



KPOINT ДАНСНААСАА ТӨЛӨХ















Энэ файл ямар нэгэн зохиогчийн эрхийн зөрчилтэй бол бидэнд мэдэгдэнэ үү. Баярлалаа Мэдэгдэх
Файл эзэмшигчийн мэдээлэл

Nomindari

Сайтад элссэн огноо: 2016-04-20

АНГИЛАЛ ХАРАХ

СУРТАЛЧИЛГАА