Үнэ 3000 төг
Хэл Монгол
Үзсэн 7548
Хэмжээ 539.34 KB
Нийтлэгч Yumchinsuren
Ангилал
Бие даалт
Бичигдсэн он 2017
Огноо 2017-11-24
Qpay-ээр төлж
Файлын агуулга
Агуулга 1. Оршил 2. Хүнсий бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй 2.1 Хүнсний аюул үүсгэгч эх үүсвэрүүд 3. Хүний эрүүл мэндэд сөрөг нөлөөтэй Е индекс 3.1 Түүхий эдийн орцын жагсаалт 4. Хүнсний бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл, хэрэглээний түвшин 5. Монгол улсын хүнсний бодлого, эрх зүйн орчин 6. Эмнэлгийн хоол хүнсний эрүүл ахуй 7. Хүнсний аюулгүй байдлын хямралыг шийдэх шийдлүүд 8. Дүгнэлт 9. Ашигласан материал Төлбөр хийх
Энэ файл ямар нэгэн зохиогчийн эрхийн зөрчилтэй бол бидэнд мэдэгдэнэ үү. Баярлалаа Мэдэгдэх
Файл эзэмшигчийн мэдээлэл
Yumchinsuren Сайтад элссэн огноо: АНГИЛАЛ ХАРАХ
СУРТАЛЧИЛГАА
Сүүлд файл нэмсэн гишүүд
|