ФАЙЛ НЭМЭХ
Bannerhajuu

Хэрэглэгч нэвтрэх

Нууц үгээ мартсан?

Шинээр бүртгүүлэх!



Би үйлчилгээний нөхцөлийг зөвшөөрч байна



Үйлчилгээний нөхцөл


Хэрэглэгч нь KoK.mn- ийн бүртгэлийн хуудсанд өөрийн тухай үнэн зөв мэдээллийг оруулж өгөх үүрэгтэй. Хэрэглэгчийн оруулсан хувийн мэдээлэл шаардлага хангахгүй худал мэдээлэл байвал тухайн хэрэглэгчийн мэдээллийг KoK.mn устгах эрхтэй. Сайтад бүртгэлтэй болсноор : - Сайтаас файл татах онлайн данс нээх боломжтой болно. - Файл байршуулан борлуулах боломжтой болно. Файл байршуулах : Хэрэглэгч нь : өөрийн бүтээсэн файлаа сайтад нийтэлж бусдад борлуулах эрхтэй. Өөрийн байршуулсан файлтай холбоотой бүхий л хариуцлагыг хүлээнэ. Орлого хуваарилах : Тухайн файлын нэг таталтнаас үнийн дүнгийн 20%-ийг дансандаа хуримтлуулна. Хуримтлуулсан мөнгөн дүн 5000 – дээш болсон тохиолдолд сайтад хүсэлт гаргаснаар мөнгөө бэлнээр авах боломжтой болно. Файлын таталтыг хянах хяналтын хэсгээс өөрийн файлын таталттай холбоотой мэдээллийг харах боломжтой. KoK.mn сайт нь : Файлтай холбоотой санал гомдол гарсан тохиолдолд тухайн файлыг устгах эрхтэй

80025060     09-20 цаг
koklikeshare@gmail.com санал, хүсэлт

Бид Монгол улсынхаа цахим мэдээллийн санг баяжуулах, түүний чанар, хүртээмжтэй байдлыг дээшлүүлэх замаар Мэдлэгийн эдийн засагт хувь нэмэр оруулахаар 8 дахь жилдээ ажиллаж байна. Эрхэм хэрэглэгч танд энэ өдрийн мэндийг дэвшүүлье! Манай сайтын энэ хэсэгт мессеж ЗАР оруулах боломжтой бөгөөд та хүссэн зарлал, мэдээгээ ZAR гэж бичээд 100 тэмдэгтэнд багтаан үргэлжлүүлэн бичиж 152153 дугаарт илгээнэ үү. Амжилт хүсье!!! Жич: Одоогоор зөвхөн Мобиком, Юнителийн утаснаас зар авч байна.

Хатаасан мах болон борцны үйлдвэр байгуулах бизнес төсөл хуудас50

kok.mn
Үнэ          10000 төг
Хэл          Монгол
Үзсэн       4090
Хэмжээ    2.63 MB
Оруулсан B.Naraa
Бичигдсэн он   2019
Огноо      2019-05-26
Файлын хэсгээс


       Төлбөр хийх
QPAY-ээр төлөх (Төлбөр шилжсэн бол 30сек дараа QPAY шалгах товчин дээр дарна уу)

Таны төлөх дүн 10000₮








ХЭРЭГЛЭГЧИЙН KPOINT ДАНСНААСАА ТӨЛӨХ












Файлын агуулга
 Хатаасан мах болон борцны үйлдвэр байгуулах бизнес төсөл-ШИНЭ 2019ОН WORD-50 ХУУДАСТАЙ 
ТӨСЛИЙН АГУУЛГА

НЭГ. ТАНИЛЦУУЛГА
1.1.	ТӨСЛИЙН НЭР
1.2.	ТӨСЛИЙН ҮНДЭСЛЭЛ	
1.3.	ТӨСЛИЙН ЗОРИЛГО
1.4.	ТӨСЛИЙН ЗОРИЛТУУД
1.5.	ТӨСЛИЙН ХЭРЭГЖҮҮЛЭГЧ
1.6.	ТӨСЛИЙН ХӨРӨНГӨ ОРУУЛАЛТ
1.7.	ТӨСЛИЙН ОРОЛЦОГЧ ТАЛУУД
1.8.	ХҮЛЭЭГДЭЖ БУЙ ҮР ДҮН
1.9.	ТӨСӨЛ ХЭРЭГЖИХ БАЙРШИЛ
1.10.	ТӨСӨЛ ХЭРЭГЖИХ ХУГАЦАА

ХОЁР. СУДАЛГААНЫ ХЭСЭГ
2.1	МАРКО ОРЧНЫ СУДАЛГАА
2.1.1	УЛС ТӨР
1.	Монгол Улсын Засгийн газрын 2016-2020 онд хэрэгжүүлэх үйл ажиллагааны хөтөлбөр
2.	 Хүнсний аюулгүй байдлыг хангах салбар дундын стратеги
3.	Төрөөс хүнс, хөдөө аж ахуйн талаар баримтлах бодлого
2.1.2	ЭРХ ЗҮЙ
2.1.3	ЭДИЙН ЗАСАГ
1.	Монгол улсын эдийн засаг
2.	Салбарын эдийн засаг
2.1.4	ХҮН АМ ЗҮЙ
2.1.5	НИЙГЭМ СОЁЛ
2.1.6	БАЙГАЛЬ ЭКОЛОГИ
2.1.7	ОЛОН УЛС
2.1.8	ТЕХНОЛОГИ
2.2	МИКРО ОРЧНЫ СУДАЛГАА
2.2.1	ХЭРЭГЛЭГЧ, ЗАХ ЗЭЭЛ 
1.	Зах зээлийн судалгаа
2.	Хэрэглэгчийн судалгаа
2.2.2	ӨРСӨЛДӨГЧИД
2.2.3	ДЭМЖИГЧИД
2.2.4	ХАМТРАН АЖИЛЛАГЧИД
2.2.5	БЭЛТГЭН НИЙЛҮҮЛЭГЧИД
2.2.6	ХӨРӨНГӨ ОРУУЛАГЧИД
2.2.7	ЗУУЧЛАГЧИД

ГУРАВ. ТӨСЛИЙН SWOT ШИНЖИЛГЭЭ
3.1   Гадаад, дотоод орчны үнэлгээний матриц QSP
3.2   Дотоод орчны үнэлгээний матриц IFAS
3.3   Гадаад дотоод хүчин зүйлийн шинжилгээний матриц
3.4   ТӨСЛИЙН SWOT ШИНЖИЛГЭЭ

ДӨРӨВ. ТӨСЛИЙН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ТӨЛӨВЛӨГӨӨ

4.1.           АГУУЛГА, ЦАГ ХУГАЦААНЫ УДИРДЛАГА
4.2.           ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ТӨЛӨВЛӨЛТ
4.2.1	ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ГОРИМ
4.2.2	СТАНДАРТУУД
4.2.3	ҮНДСЭН АЖИЛТНУУД
4.2.4	ҮНДСЭН БАЙГУУЛАМЖ
4.2.5	ҮНДСЭН ТОНОГ ТӨХӨӨРӨМЖ
4.2.6	ТУСЛАХ БАГАЖ ХЭРЭГСЭЛ
4.2.7	ТҮҮХИЙ ЭД МАТЕРИАЛ
4.2.8	ГОЛ ЗАРДЛУУД
4.3.   ТӨСЛИЙН ХҮЧИН ЧАДАЛ
4.4.   ХҮРЭЭЛЭН БУЙ ОРЧНЫ УДИРДЛАГА
4.5.   ТЭЭВЭР ЛОЖИСТИК
4.6.   ХӨДӨЛМӨР ХАМГААЛАЛ АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ 

ТАВ.  ТӨСЛИЙН УДИРДЛАГА, ЗОХИОН БАЙГУУЛАЛТЫН ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
5.1.   БҮТЭЦ ЗОХИОН БАЙГУУЛАЛТ
5.2.   ЭРХ ҮҮРЭГ, ХАРИУЦЛАГА
5.1    ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН ЖАГСААЛТ, ЦАЛИН
5.2    СУРГАЛТ ХӨГЖИЛ
5.3    ИДЭВХИЖҮҮЛЭЛТ УРАМШУУЛАЛ

ЗУРГАА. МАРКЕТИНГИЙН ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
6.1    МАРКЕТИНГИЙН ЗОРИЛГО
6.2    МАРКЕТИНГИЙН ЗОРИЛТУУД
6.3    БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ БОДЛОГО
1.	Борцны химийн найрлага, илчлэг чанар
2.	Борцны уургийн шүвтэн хүчлийн бүрдэл/хувиар/
3.	Борцны тосны хүчлийн бүрдэл/хувиар/
6.4    ҮНИЙН БОДЛОГО
6.5    ТҮГЭЭЛТИЙН БОДЛОГО
6.6    ИДЭВХИЖҮҮЛЭЛТИЙН БОДЛОГО
6.7    МАРКЕТИНГИЙН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
6.8    МАРКЕТИНГИЙН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ЗАРДАЛ

ДОЛОО. ХӨРӨНГӨ ОРУУЛАЛТЫН ТӨЛӨВЛӨГӨӨ

НАЙМ. БОРЛУУЛАЛТЫН ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
8.1    ЭХНИЙ ЖИЛИЙН БОРЛУУЛАЛТЫН ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
8.2    ТАВАН ЖИЛИЙН БОРЛУУЛАЛТЫН ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
8.3    БОРЛУУЛАЛТЫН ЭРСДЛҮҮД

ЁС. ЗАРДЛЫН ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
9.1     УДИРДЛАГЫН ЗАРДАЛ
9.2     ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ЗАРДАЛ
9.3     МАРКЕТИНГИЙН ЗАРДАЛ
9.4     АЖИЛЛАХ ХҮЧНИЙ ЗАРДАЛ
9.5     НИЙТ ЗАРДАЛ/ЖИЛЭЭР/

АРАВ. ОРЛОГО ҮР АШГИЙН ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
10.1     САНХҮҮГИЙН ТАЙЛАН
10.2     ОРЛОГЫН ДЭЛГЭРЭНГҮЙ ТАЙЛАН
10.3     БЭЛЭН МӨНГӨНИЙ УРСГАЛ

АРВАН НЭГ. ХӨРӨНГӨ ОРУУЛАЛТЫН ҮР АШГИЙН ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
11.1     ХУГАРЛЫН ЦЭГИЙН ШИНЖИЛГЭЭ
11.2     ЭРГЭН ТӨЛӨГДӨХ ХУГАЦАА
11.3     ХӨРӨНГӨ ОРУУЛАЛТЫН ӨНӨӨГИЙН ҮНЭ ЦЭНЭ

АРВАН ХОЁР. ДҮГНЭЛТ 





Энэ файл ямар нэгэн зохиогчийн эрхийн зөрчилтэй, хууль бусаар хуулбарласан бол бидэнд мэдэгдэнэ үү. Мэдэгдэл Баярлалаа
KOK.MN ОНЛАЙН ДАНСАА ЦЭНЭГЛЭХ
СУРТАЛЧИЛГАА
АНГИЛАЛ ХАРАХ