Хэрэглэгч нь KoK.mn- ийн бүртгэлийн хуудсанд өөрийн тухай үнэн зөв мэдээллийг оруулж өгөх үүрэгтэй. Хэрэглэгчийн оруулсан хувийн мэдээлэл шаардлага хангахгүй худал мэдээлэл байвал тухайн хэрэглэгчийн мэдээллийг KoK.mn устгах эрхтэй. Сайтад бүртгэлтэй болсноор : - Сайтаас файл татах онлайн данс нээх боломжтой болно. - Файл байршуулан борлуулах боломжтой болно. Файл байршуулах : Хэрэглэгч нь : өөрийн бүтээсэн файлаа сайтад нийтэлж бусдад борлуулах эрхтэй. Өөрийн байршуулсан файлтай холбоотой бүхий л хариуцлагыг хүлээнэ. Орлого хуваарилах : Тухайн файлын нэг таталтнаас үнийн дүнгийн 20%-ийг дансандаа хуримтлуулна. Хуримтлуулсан мөнгөн дүн 5000 – дээш болсон тохиолдолд сайтад хүсэлт гаргаснаар мөнгөө бэлнээр авах боломжтой болно. Файлын таталтыг хянах хяналтын хэсгээс өөрийн файлын таталттай холбоотой мэдээллийг харах боломжтой. KoK.mn сайт нь : Файлтай холбоотой санал гомдол гарсан тохиолдолд тухайн файлыг устгах эрхтэй
Таны хэрэгцээ бидний зорилго
|
Хэрэглэгчийн файл
дадлагын тайлан НМХГ-т хийсэн дадлага (Биотехнологи) Хуудас 29 Word
Үзсэн : 5045
29 ХУУДАСТАЙ
Агуулга
Оршил
Дадлагын зорилго, зорилт
Дадлага хийсэн байгууллагын товч танилцуулга
Онолын хэсэг
Асептик техник ариутгал, халдваргүйжүүлэлт, устгал
Тэжээлт орчин, түүний ангилал
Хүнсний бүтээгдэхүүнд эмгэг төрүүлэгч Staphylococcus aureus
Хүнсний бүтээгдэхүүнд халдвар, хордлого үүсгэгч Salmonella
Хүнсний бүтээгдэхүүнд халдвар, хордлого үүсгэгч Shigella
Төрөл бүрийн хүнсний бүтээгдэхүүнд токсин үүсгэгч мөөгөнцөр
Мах махан бүтээгдэхүүн дэх давс
Материал арга зүй
Тэжээлт орчин бэлдэх материал арга зүй
Хүнсний бүтээгдэхүүнд Staphylococcus aureus илрүүлэх материал арга зүй
Хүнсний бүтээгдэхүүнд эмгэг төрүүлэгч Salmonella илрүүлэх материал арга зүй
Хүнсний бүтээгдэхүүнд эмгэг төрүүлэгч Shigella илрүүлэх материал арга зүй
Хүнсний бүтээгдэхүүнд токсин үүсгэгч мөөгөнцөр илрүүлэх материал арга зүй
Мах махан бүтээгдэхүүнд дэх давс тодорхойлох материал арга зүй
Бууз, баншны мах гурилын харьцааг тодорхойлох материал арга зүй
Хүнсний бүтээгдэхүүний чийг тодорхойлох материал арга зүй
Үр дүн
Тэжээлт орчин бэлдэх
Хүнсний бүтээгдэхүүнд эмгэг төрүүлэгч Staphylococcus aureus илрүүлэх
Хүнсний бүтээгдэхүүнд халдвар, хордлого үүсгэгч Salmonella илрүүлэх
Хүнсний бүтээгдэхүүнд халдвар, хордлого үүсгэгч Shigella илрүүлэх
Төрөл бүрийн хүнсний бүтээгдэхүүнд токсин үүсгэгч мөөгөнцөр илрүүлэх
Мах махан бүтээгдэхүүн дэх давс тодорхойлох
Бууз, баншны мах гурилын харьцааг тодорхойлох
Хүнсний бүтээгдэхүүний чийг тодорхойлосон үр дүн
Дүгнэлт
Ном зүй
Хавсралт
Татах
АНГИЛАЛ ХАРАХ
СУРТАЛЧИЛГАА
Сүүлд файл нэмсэн гишүүд
|