Хэрэглэгчийн файл
![]() Үзсэн : 657
Монгол хүний хүнсний хэрэглээнд улаан буудайн гурил голлох байр суурьтай юм. Үр тариаг хураах, тээвэрлэх, хадгалах, цэвэрлэх, боловсруулах, савлах, бэлэн бүтээгдэхүүнийг савлах, хураах зэрэг бүхий л үйл ажиллагааны явцад тухайн орчны агаар бохирдох, тоосжих
Татах
![]() Үзсэн : 290
Сүү цагаан идээг үйлдвэрлэлийн аргаар боловсруулж, орчин үеийн тоног төхөөрөмж ашиглан эрүүл ахуйн шаардлага эрүүл чанартай тэжээллэг бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх нийт 35 хуудастай курсын төсөл
Татах
АНГИЛАЛ ХАРАХ
СУРТАЛЧИЛГАА
Сүүлд файл нэмсэн гишүүд
|